Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘Erik ten Hag wil Ihattaren wel naar Ajax halen’

Ajax-trainer Erik ten Hag zou Mohamed Ihattaren graag bij Ajax zien voetballen. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf. “Ik vind Ihattaren een een geweldig goede voetballer”, aldus Ten Hag. “Echt een fantastisch talent. Ik hoop dat hij bij zinnen komt en zich nog gaat laten zien aan Nederland. Goede voetballers zijn altijd […]

The post ‘Erik ten Hag wil Ihattaren wel naar Ajax halen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Erik ten Hag wil Ihattaren wel naar Ajax halen’

Ajax-trainer Erik ten Hag zou Mohamed Ihattaren graag bij Ajax zien voetballen. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf. “Ik vind Ihattaren een een geweldig goede voetballer”, aldus Ten Hag. “Echt een fantastisch talent. Ik hoop dat hij bij zinnen komt en zich nog gaat laten zien aan Nederland. Goede voetballers zijn altijd […]

The post ‘Erik ten Hag wil Ihattaren wel naar Ajax halen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *