‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’

Feyenoord huurt sinds de winter Oguzhan Özyakup van Besiktas. Het zou goed kunnen dat hij na de zomer nog voor de Rotterdammers speelt. De club uit Istanbul zou echter niet onwelwillend tegenover een nieuwe huurtransfer staan. Milliyet gaf eerder aan dat Özyakup opnieuw uitgeleend mag worden als Besiktas geen groter perspectief ziet. Gezien diens huidige […]

The post ‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’

Feyenoord huurt sinds de winter Oguzhan Özyakup van Besiktas. Het zou goed kunnen dat hij na de zomer nog voor de Rotterdammers speelt. De club uit Istanbul zou echter niet onwelwillend tegenover een nieuwe huurtransfer staan. Milliyet gaf eerder aan dat Özyakup opnieuw uitgeleend mag worden als Besiktas geen groter perspectief ziet. Gezien diens huidige […]

The post ‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!