Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’

Feyenoord huurt sinds de winter Oguzhan Özyakup van Besiktas. Het zou goed kunnen dat hij na de zomer nog voor de Rotterdammers speelt. De club uit Istanbul zou echter niet onwelwillend tegenover een nieuwe huurtransfer staan. Milliyet gaf eerder aan dat Özyakup opnieuw uitgeleend mag worden als Besiktas geen groter perspectief ziet. Gezien diens huidige […]

The post ‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’

Feyenoord huurt sinds de winter Oguzhan Özyakup van Besiktas. Het zou goed kunnen dat hij na de zomer nog voor de Rotterdammers speelt. De club uit Istanbul zou echter niet onwelwillend tegenover een nieuwe huurtransfer staan. Milliyet gaf eerder aan dat Özyakup opnieuw uitgeleend mag worden als Besiktas geen groter perspectief ziet. Gezien diens huidige […]

The post ‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *