Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘Goed nieuws voor PSV en Feyenoord in aanloop naar kraker’

Goed nieuws voor PSV en Feyenoord. Aanstaande zondag staat de kraker tussen beide teams op het programma en er is voor  zowel PSV als Feyenoord positief nieuws te horen vanuit de ziekenboeg. Uit medisch onderzoek blijkt echter dat PSV-er Jorrit Hendrix geen serieuze kwetsuur heeft opgelopen. Normaal gesproken is hij op tijd fit voor het […]

The post ‘Goed nieuws voor PSV en Feyenoord in aanloop naar kraker’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Goed nieuws voor PSV en Feyenoord in aanloop naar kraker’

Goed nieuws voor PSV en Feyenoord. Aanstaande zondag staat de kraker tussen beide teams op het programma en er is voor  zowel PSV als Feyenoord positief nieuws te horen vanuit de ziekenboeg. Uit medisch onderzoek blijkt echter dat PSV-er Jorrit Hendrix geen serieuze kwetsuur heeft opgelopen. Normaal gesproken is hij op tijd fit voor het […]

The post ‘Goed nieuws voor PSV en Feyenoord in aanloop naar kraker’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *