Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in verband gebracht met Inter Miami FC’

Zowel Lionel Messi als Cristiano Ronaldo worden in verband gebracht met een transfer naar het Amerikaanse Inter Miami FC. De club van David Beckham debuteert dit seizoen in de MLS en hij wil diverse grote namen gaan strikken. Ronaldo en Messi zouden hun prachtige carrières gaan afsluiten in Miami. De 35-jarige Portugees komt dan waarschijnlijk […]

The post ‘Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in verband gebracht met Inter Miami FC’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in verband gebracht met Inter Miami FC’

Zowel Lionel Messi als Cristiano Ronaldo worden in verband gebracht met een transfer naar het Amerikaanse Inter Miami FC. De club van David Beckham debuteert dit seizoen in de MLS en hij wil diverse grote namen gaan strikken. Ronaldo en Messi zouden hun prachtige carrières gaan afsluiten in Miami. De 35-jarige Portugees komt dan waarschijnlijk […]

The post ‘Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in verband gebracht met Inter Miami FC’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *