Ajax geloofd haar oren niet na protest van PSV

De compteitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle is verplaatst van 2 maart naar 13 maart. Dit zodat de Amsterdammers zich beter kunnen voorbereiden op het CL-duel met Real Madrid. De Eindhovenaren zijn hier niet blij mee en hebben een protest ingediend bij de KNVB. De Telegraaf schrijft: “Het protest van PSV tegen en de kritiek […]

The post Ajax geloofd haar oren niet na protest van PSV appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ajax geloofd haar oren niet na protest van PSV

De compteitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle is verplaatst van 2 maart naar 13 maart. Dit zodat de Amsterdammers zich beter kunnen voorbereiden op het CL-duel met Real Madrid. De Eindhovenaren zijn hier niet blij mee en hebben een protest ingediend bij de KNVB. De Telegraaf schrijft: “Het protest van PSV tegen en de kritiek […]

The post Ajax geloofd haar oren niet na protest van PSV appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!