‘Droomtransfer Matthijs de Ligt zeer onzeker’

Beide partijen zien een transfer wel zitten. We hebben het over Matthijs de Ligt en FC Barcelona. Toch is het zeer onzeker of het tot een akkoord komt tussen beide partijen. Volgens Catalunya Radio heeft FC Barcelona in november een opvallend verzoek neergelegd bij de Oranje-international. Technisch directeur Éric Abidal zou kenbaar hebben gemaakt dat […]

The post ‘Droomtransfer Matthijs de Ligt zeer onzeker’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Droomtransfer Matthijs de Ligt zeer onzeker’

Beide partijen zien een transfer wel zitten. We hebben het over Matthijs de Ligt en FC Barcelona. Toch is het zeer onzeker of het tot een akkoord komt tussen beide partijen. Volgens Catalunya Radio heeft FC Barcelona in november een opvallend verzoek neergelegd bij de Oranje-international. Technisch directeur Éric Abidal zou kenbaar hebben gemaakt dat […]

The post ‘Droomtransfer Matthijs de Ligt zeer onzeker’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!