Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Arjen Robben haat Eredivisie-fenomeen: ‘Daarom geen terugkeer’

Het ziet ernaar uit dat Arjen Robben niet zal terugkeren in de Eredivisie. Hij heeft namelijk een vreselijke hekel aan het kunstgras. De Telegraaf weet namelijk: “Helaas voor Robben lopen (zware) blessures als een rode draad door zijn carrière. En juist daarom is de Eredivisie niet verleidelijk. Momenteel zijn er zes van de achttien clubs […]

The post Arjen Robben haat Eredivisie-fenomeen: ‘Daarom geen terugkeer’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arjen Robben haat Eredivisie-fenomeen: ‘Daarom geen terugkeer’

Het ziet ernaar uit dat Arjen Robben niet zal terugkeren in de Eredivisie. Hij heeft namelijk een vreselijke hekel aan het kunstgras. De Telegraaf weet namelijk: “Helaas voor Robben lopen (zware) blessures als een rode draad door zijn carrière. En juist daarom is de Eredivisie niet verleidelijk. Momenteel zijn er zes van de achttien clubs […]

The post Arjen Robben haat Eredivisie-fenomeen: ‘Daarom geen terugkeer’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *