Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Robert Lewandowski over Ajax-speler: ‘Wat een geweldenaar’

Ajax speelde gisteren met 3-3 gelijk tegen Bayern Munchen. Hierdoor werd de Duitse ploeg groepswinnaar. Robert Lewandowski is desondanks niet helemaal tevreden en vindt dat zijn ploeg dominanter had moeten voetballen in de Johan Cruijff ArenA. De Poolse international wordt geciteerd door Voetbal International: “Het was een zeer aanvallende wedstrijd. Gelukkig zijn we bovenaan geëindigd […]

The post Robert Lewandowski over Ajax-speler: ‘Wat een geweldenaar’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Robert Lewandowski over Ajax-speler: ‘Wat een geweldenaar’

Ajax speelde gisteren met 3-3 gelijk tegen Bayern Munchen. Hierdoor werd de Duitse ploeg groepswinnaar. Robert Lewandowski is desondanks niet helemaal tevreden en vindt dat zijn ploeg dominanter had moeten voetballen in de Johan Cruijff ArenA. De Poolse international wordt geciteerd door Voetbal International: “Het was een zeer aanvallende wedstrijd. Gelukkig zijn we bovenaan geëindigd […]

The post Robert Lewandowski over Ajax-speler: ‘Wat een geweldenaar’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *