Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Ajax-sterkhouder houdt zich in: ‘Straks word ik nog geschorst’

Ajax speelde gisteren met 3-3 gelijk tegen Bayern Munchen. Na de wedstrijd was Frenkie de Jong niet bijster positief over de Franse scheidsrechter Clement Turpin. “Ik moet er niet te veel over zeggen, straks word ik nog geschorst”, reageerde hij bij Voetbal Inside. “Ik heb de herhalingen niet allemaal gezien, maar soms had ik wel […]

The post Ajax-sterkhouder houdt zich in: ‘Straks word ik nog geschorst’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ajax-sterkhouder houdt zich in: ‘Straks word ik nog geschorst’

Ajax speelde gisteren met 3-3 gelijk tegen Bayern Munchen. Na de wedstrijd was Frenkie de Jong niet bijster positief over de Franse scheidsrechter Clement Turpin. “Ik moet er niet te veel over zeggen, straks word ik nog geschorst”, reageerde hij bij Voetbal Inside. “Ik heb de herhalingen niet allemaal gezien, maar soms had ik wel […]

The post Ajax-sterkhouder houdt zich in: ‘Straks word ik nog geschorst’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *