Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Marc Overmars komt met belangrijke transferonthulling

Het gaat Ajax voor de wind. Overwintering in de Champions League is een feit en op het veld staat een ongekende waardevolle selectie. Dat betekent echter wel gelijk dat de spelers van de Amsterdammers nóg meer in de picture komen te staan… Het Algemeen Dagblad citeert directeur spelerszaken Marc Overmars dan ook: “Het team in […]

The post Marc Overmars komt met belangrijke transferonthulling appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Marc Overmars komt met belangrijke transferonthulling

Het gaat Ajax voor de wind. Overwintering in de Champions League is een feit en op het veld staat een ongekende waardevolle selectie. Dat betekent echter wel gelijk dat de spelers van de Amsterdammers nóg meer in de picture komen te staan… Het Algemeen Dagblad citeert directeur spelerszaken Marc Overmars dan ook: “Het team in […]

The post Marc Overmars komt met belangrijke transferonthulling appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *