Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Steven Bergwijn is helemaal klaar met fanatiesierijke Valentijn Driessen

PSV-flitser Steven Bergwijn heeft het helemaal gehad met journalist Valentijn Driessen. De jorunalist van de Telegraaf vond dat PSV bevoordeeld werd omdat tijdens de interlandperiode vrijwel alle Ajax-spelers in actie kwamen, en in het duel met Duitsland kregen Steven Bergwijn en Denzel Dumfries rust omdat ze niet geheel fit zouden zijn. Bergwijn vindt de aantijgingen […]

The post Steven Bergwijn is helemaal klaar met fanatiesierijke Valentijn Driessen appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Steven Bergwijn is helemaal klaar met fanatiesierijke Valentijn Driessen

PSV-flitser Steven Bergwijn heeft het helemaal gehad met journalist Valentijn Driessen. De jorunalist van de Telegraaf vond dat PSV bevoordeeld werd omdat tijdens de interlandperiode vrijwel alle Ajax-spelers in actie kwamen, en in het duel met Duitsland kregen Steven Bergwijn en Denzel Dumfries rust omdat ze niet geheel fit zouden zijn. Bergwijn vindt de aantijgingen […]

The post Steven Bergwijn is helemaal klaar met fanatiesierijke Valentijn Driessen appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *