Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘PSV verrast en meldt zich voor international van Bulgarije’

PSV wil haar selectie versterken met de komst van een international van Bulgarije. Volgens het medium Tema Sport gaat het om Kiril Despodov. Het gaat om een 22-jarige spits die nu voor CSKA Sofia speelt. PSV houdt de verrichtingen van de aanvaller al maanden nauwlettend in de gaten en overweegt in januari een eerste bod […]

The post ‘PSV verrast en meldt zich voor international van Bulgarije’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV verrast en meldt zich voor international van Bulgarije’

PSV wil haar selectie versterken met de komst van een international van Bulgarije. Volgens het medium Tema Sport gaat het om Kiril Despodov. Het gaat om een 22-jarige spits die nu voor CSKA Sofia speelt. PSV houdt de verrichtingen van de aanvaller al maanden nauwlettend in de gaten en overweegt in januari een eerste bod […]

The post ‘PSV verrast en meldt zich voor international van Bulgarije’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *