Kritiek op PSV: Club presteert eigenlijk dramatisch in CL

Mark van Bommel gaf onlangs nog aan dat PSV prima presteert in de Champions League maar de cijfers geven anders aan. PSV verloor met 4-0 van FC Barcelona en in eigen huis met 1-2 van Internazionale. Tegen Tottenham Hotspur (2-2) werd volledig tegen de verhouding in een punt gepakt. Hoewel Van Bommel positief is over […]

The post Kritiek op PSV: Club presteert eigenlijk dramatisch in CL appeared first on Voetbal4u.com.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kritiek op PSV: Club presteert eigenlijk dramatisch in CL

Mark van Bommel gaf onlangs nog aan dat PSV prima presteert in de Champions League maar de cijfers geven anders aan. PSV verloor met 4-0 van FC Barcelona en in eigen huis met 1-2 van Internazionale. Tegen Tottenham Hotspur (2-2) werd volledig tegen de verhouding in een punt gepakt. Hoewel Van Bommel positief is over […]

The post Kritiek op PSV: Club presteert eigenlijk dramatisch in CL appeared first on Voetbal4u.com.


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!