Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

OFFICIEEL: Feyenoord contracteert nieuwe aanvaller voor drie seizoenen

Feyenoord heeft haar tweede aanwinst van het seizoen gepresenteerd. De Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra komt namelijk naar Rotterdam waar hij een contract voor drie seizoenen heeft ondertekend. Hij komt over van Once Caldas. Feyenoord beschikt bovendien over een optie om nog met twee extra seizoenen te verlengen. De bekerwinnaar stelt zijn nieuwe aanvaller voor: ‘Sinesterra […]

The post OFFICIEEL: Feyenoord contracteert nieuwe aanvaller voor drie seizoenen appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

OFFICIEEL: Feyenoord contracteert nieuwe aanvaller voor drie seizoenen

Feyenoord heeft haar tweede aanwinst van het seizoen gepresenteerd. De Colombiaanse aanvaller Luis Sinisterra komt namelijk naar Rotterdam waar hij een contract voor drie seizoenen heeft ondertekend. Hij komt over van Once Caldas. Feyenoord beschikt bovendien over een optie om nog met twee extra seizoenen te verlengen. De bekerwinnaar stelt zijn nieuwe aanvaller voor: ‘Sinesterra […]

The post OFFICIEEL: Feyenoord contracteert nieuwe aanvaller voor drie seizoenen appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *