Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Feyenoord verdient bijna een miljoen euro aan het WK

Feyenoord zal bijna een miljoen euro overhouden aan het WK. Dit weet Voetbal International te melden. Per dag dat een speler afwezig is, geeft de FIFA een vergoeding van 8.530 dollar. Dat begint twee weken voor de openingswedstrijd en stopt op de dag dat het land is uitgeschakeld. De FIFA verspreid het geld echter wel […]

The post Feyenoord verdient bijna een miljoen euro aan het WK appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feyenoord verdient bijna een miljoen euro aan het WK

Feyenoord zal bijna een miljoen euro overhouden aan het WK. Dit weet Voetbal International te melden. Per dag dat een speler afwezig is, geeft de FIFA een vergoeding van 8.530 dollar. Dat begint twee weken voor de openingswedstrijd en stopt op de dag dat het land is uitgeschakeld. De FIFA verspreid het geld echter wel […]

The post Feyenoord verdient bijna een miljoen euro aan het WK appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *