Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘Juventus wil terugkoopclausule afspreken met PSV’

PSV wil een serieuze poging wagen om een aanvaller van Juventus over te nemen. Het gaat om Moise Kean. Hij zou 20 miljoen euro moeten kosten en de Eindhovenaren zijn zeer geinteresseerd. Het hierboven genoemde transferbedrag gaat de landskampioen van de Eredivisie natuurlijk nooit betalen, maar in het Philips Stadion weet men wel dat De […]

The post ‘Juventus wil terugkoopclausule afspreken met PSV’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Juventus wil terugkoopclausule afspreken met PSV’

PSV wil een serieuze poging wagen om een aanvaller van Juventus over te nemen. Het gaat om Moise Kean. Hij zou 20 miljoen euro moeten kosten en de Eindhovenaren zijn zeer geinteresseerd. Het hierboven genoemde transferbedrag gaat de landskampioen van de Eredivisie natuurlijk nooit betalen, maar in het Philips Stadion weet men wel dat De […]

The post ‘Juventus wil terugkoopclausule afspreken met PSV’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *