Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Van der Sar: ‘Ajax gaat voor een koerswijziging’

Ajax gaat zich de komende tijd aanvallender opstellen op de transfermarkt. Dat zei Edwin van der Sar in het programma ‘De Tafel van Kees’. De oud-doelman van onder meer Juventus en Manchester United zegt namelijk over het beleid in de Johan Cruijff ArenA: “We gaan aanvallender spelen op de transfermarkt. Dat is een koerswijziging.” Vervolgens […]

The post Van der Sar: ‘Ajax gaat voor een koerswijziging’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van der Sar: ‘Ajax gaat voor een koerswijziging’

Ajax gaat zich de komende tijd aanvallender opstellen op de transfermarkt. Dat zei Edwin van der Sar in het programma ‘De Tafel van Kees’. De oud-doelman van onder meer Juventus en Manchester United zegt namelijk over het beleid in de Johan Cruijff ArenA: “We gaan aanvallender spelen op de transfermarkt. Dat is een koerswijziging.” Vervolgens […]

The post Van der Sar: ‘Ajax gaat voor een koerswijziging’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *