Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

BREAKING: ‘Ajax haalt Siem de Jong (28) terug’

In de zoektocht naar versterkingen is Ajax uitgekomen bij Siem de Jong (28). Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Van 2007 t/m 2014 speelde hij al voor de Amsterdammers en momenteel staat hij onder contract bij Newcastle United. Vorig seizoen werd hij nog verhuurd aan PSV. Bij Newcastle komt ook dit seizoen De Jong […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: ‘Ajax haalt Siem de Jong (28) terug’

In de zoektocht naar versterkingen is Ajax uitgekomen bij Siem de Jong (28). Dit weet de Telegraaf vandaag te melden. Van 2007 t/m 2014 speelde hij al voor de Amsterdammers en momenteel staat hij onder contract bij Newcastle United. Vorig seizoen werd hij nog verhuurd aan PSV. Bij Newcastle komt ook dit seizoen De Jong […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *