‘Arsenal mengt zich in de strijd om Davinson Sanchez’

Arsenal mengt zich in de strijd om Ajax-verdediger Davinson Sanchez. Dit weten diverse Engelse media te melden. Eerder werd al bekend dat Tottenham Hotspur hem graag wil en deed zelfs een bod van 40 miljoen euro op hem. De Amsterdammers willen minimaal 50 miljoen euro hebben voor hun sterkhouder. Zelf zit de stopper al met […]
Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Arsenal mengt zich in de strijd om Davinson Sanchez’

Arsenal mengt zich in de strijd om Ajax-verdediger Davinson Sanchez. Dit weten diverse Engelse media te melden. Eerder werd al bekend dat Tottenham Hotspur hem graag wil en deed zelfs een bod van 40 miljoen euro op hem. De Amsterdammers willen minimaal 50 miljoen euro hebben voor hun sterkhouder. Zelf zit de stopper al met […]
Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!