‘Transfer Davinson Sanchez in vergevorderd stadium’

De transfer van Davinson Sanchez naar Tottenham Hotspur lijkt deze week nog te worden afgerond. De gesprekken zijn namelijk in een vergevorderd stadium. Dit weet het Colombiaanse medium Deportes RCN te melden. The Spurs boden afgelopen week zo’n veertig miljoen euro op Sánchez, die niet aanwezig was toen de Amsterdammers zaterdagavond verloren van Heracles Almelo […]
Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Transfer Davinson Sanchez in vergevorderd stadium’

De transfer van Davinson Sanchez naar Tottenham Hotspur lijkt deze week nog te worden afgerond. De gesprekken zijn namelijk in een vergevorderd stadium. Dit weet het Colombiaanse medium Deportes RCN te melden. The Spurs boden afgelopen week zo’n veertig miljoen euro op Sánchez, die niet aanwezig was toen de Amsterdammers zaterdagavond verloren van Heracles Almelo […]
Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!