‘Ajax in gesprek met AZ over Ridgeciano Haps’

Ajax wil Ridgeciano Haps losweken van AZ. Dit weet Voetbal International te melden. Ook Feyenoord is geinteresseerd in de linksback maar de Alkmaarders schijnen maar liefst 10 miljoen euro voor hem te vragen. Een bedrag dat de Rotterdammers niet kunnen betalen. Ajax heeft wel genoeg geld op de bank, maar het is maar zeer de […]
Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax in gesprek met AZ over Ridgeciano Haps’

Ajax wil Ridgeciano Haps losweken van AZ. Dit weet Voetbal International te melden. Ook Feyenoord is geinteresseerd in de linksback maar de Alkmaarders schijnen maar liefst 10 miljoen euro voor hem te vragen. Een bedrag dat de Rotterdammers niet kunnen betalen. Ajax heeft wel genoeg geld op de bank, maar het is maar zeer de […]
Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!