Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘Engelse club meldt zich bij Ajax voor middenvelder’

Southampton wil zich komend seizoen gaan versterken met Ajax-middenvelder Hakim Ziyech. Dit weten diverse media te melden. Het is niet precies bekend waar we aan moeten denken, maar de Saints zouden wel op de hoogte zijn van de vraagprijs van Ajax voor zijn middenvelder: zestig miljoen euro. Dat gaat Southampton natuurlijk niet betalen, maar de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Engelse club meldt zich bij Ajax voor middenvelder’

Southampton wil zich komend seizoen gaan versterken met Ajax-middenvelder Hakim Ziyech. Dit weten diverse media te melden. Het is niet precies bekend waar we aan moeten denken, maar de Saints zouden wel op de hoogte zijn van de vraagprijs van Ajax voor zijn middenvelder: zestig miljoen euro. Dat gaat Southampton natuurlijk niet betalen, maar de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *