Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

Jeroen Zoet mist duel met Sparta vanavond wegens spierblessure

Jeroen Zoet zal vanavond niet in het doel staan tijdens het competitieduel met Sparta. De doelman heeft een spierblessure opgelopen aan het duel met Bayern Munchen midweeks. Dit weet het ED te melden. Hoe ernstig de spierklachten van Zoet daadwerkelijk zijn, dat is nog onduidelijk. Pasveer, die dit seizoen tegen Roda JC (4-0) in de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jeroen Zoet mist duel met Sparta vanavond wegens spierblessure

Jeroen Zoet zal vanavond niet in het doel staan tijdens het competitieduel met Sparta. De doelman heeft een spierblessure opgelopen aan het duel met Bayern Munchen midweeks. Dit weet het ED te melden. Hoe ernstig de spierklachten van Zoet daadwerkelijk zijn, dat is nog onduidelijk. Pasveer, die dit seizoen tegen Roda JC (4-0) in de […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *