Online Games RSS

Dagelijks het laatste online games nieuws voor jou verzameld

‘Siem de Jong vandaag gekeurd door PSV’

PSV en Newcastle United zijn gisterenavond laat tot een akkoord gekomen over de verhuur van Siem de Jong. Dit weten zowel de Telegraaf als het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens de informatie van het regionale dagblad ondergaat de middenvelder zaterdagmiddag een keuring in Eindhoven en sluit hij, als alle medische onderzoeken correct verlopen, zondag aan […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Siem de Jong vandaag gekeurd door PSV’

PSV en Newcastle United zijn gisterenavond laat tot een akkoord gekomen over de verhuur van Siem de Jong. Dit weten zowel de Telegraaf als het Eindhovens Dagblad te melden. Volgens de informatie van het regionale dagblad ondergaat de middenvelder zaterdagmiddag een keuring in Eindhoven en sluit hij, als alle medische onderzoeken correct verlopen, zondag aan […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *